knjizara.com
Hronologija hrono uspeha
kako sam smršala bez gladovanja

Lana Strajnić (autor)

Hronologija hrono uspeha
594 din
Stara cena: 660 din
U korpu

Ova knjiga će vam otkriti tajnu kako da bez gladovanja smršate, a da pri tom ne brojite kalorije, nego da pravilnim odabirom namirnica, koje ćete pojesti u određeno doba dana u skladu sa fiziologijom svog tela postanete vitki, a ostanete siti, što priznaćete niste mislili.

Primenom programa „Hrono ishrana dr Gifing”, za kratko vreme ćete povratiti energiju, koju gubite nepravilnom ishranom, želeti da se fizički aktivirate, a hranu koju jedete koristite kao lek.

U nam

eri da svoj uspeh podeli sa drugima autorka je pokrenula blog i fejsbuk stranicu koji su do danas pomogli hiljadama ljudi da primenom ovog programa očuvaju svoje zdravlje i nauče njegove jednostavne principe, uz važnu napomenu da regulisanjem telesne težine mi preveniramo ozbiljne faktore rizika za nastanak kardiovaskularnih oboljenja kao što je povišen krvni pritisak, šećerna bolest, poremećaj metabolizma masti, ali se prevenira i nastanak malignih bolesti upravo balansiranim unosom namirnica koji alkalizuju organizam.
Dr sc med Dragoslava Živkov Šaponja, specijalista Interne medicine-kardiolog

„Hrono ishrana dr Gifing” – nije dijeta, već je jedinstven program ishrane koji je nastao kao rezultat kombinacija najsavremenijih saznanja iz oblasti fiziologije ishrane, endokrinologije, biohemije, molekularnebiologije i biofizike, a nakon višegodišnjeg iskustva i školovanja u najznačajnijim svetskim centrima, kao i saradnje sa najvećim imenima današnjice u oblastima Anti Aging Medicine, odnosno medicine koja se bavi usporenjem procesa starenja.
Filozofija našeg programa je u tome da svaki čovek dobije znanje koje će biti osnov za njegovu sopstvenu inicijativu, maštovitost i snalaženje u svakodnevnim životnim situacijama (putovanja, slave, svadbe, poslovni ručkovi, večere, itd).

Program ne funkcioniše po principu ograničenja unosa hrane, već po sasvim drugom principu, a to je ishrana po glikemijskom indeksu namirnica, glikemijskom punjenju, kiselo – baznom režimu, hormonskoj ravnoteži namirnica i pravilnim hemijskim kombinovanjima namirnica. Na osnovu navedenih pregleda određuje se individulani program ishrane uz primenu odgovarajućih suplemenata.
Dr Ana Gifing, specijalista Antiaging medicine

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Dijetetika
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna medicina

Izdavač: Agora; 2. izdanje, 2016; Tvrd povez; latinica; 21 cm; 116 str.; 978-86-6053-169-0;