knjizara.com
Zemlja duše

Olga Karitidi (autor)

Zemlja duše
rasprodato

Inspirativna priča o ličnom razvoju i neograničenoj mogućnosti ljudskog duha. Autorku, Olgu Karitidi, američki kritičari (LA Times, UTNE Reader) nazivaju "ruskim Kastanedom", a "Zemlju duše" porede sa "Učenjem Don Huana za 21. vek".
Nakon što je doputovala u altajske planine, Olga postaje šegrt lokalne šamanke, Umaj, koja je vodi kroz niz magičnih iskustava i otkriva drevne tajne isceljenja, koje ona zatim sa uspehom integriše u svojoj psihijatrijskoj praksi.
Paralelno s tim, dobija potvrdu svojih intuitivnih iskustava od naučne elite tadašnjeg SSSR-a. Ugledni fiziča

r iz Akademskog grada koji je ispitivao subjektivnu prirodu vremena i stvarnosti, omogućio joj je da među prvima uđe u Kozirjevljevo ogledalo i učestvuje u eksperimentu koji je potvrdio njena prethodna otkrića.
Zasnovan na stvarnim događajima, roman "Zemlja duše" nam pored zanimljive antropološke avanture, donosi pre svega jednu nadahnjujuću, transformativnu priču koja čitaoca poziva na mnogo važnije, unutrašnje putovanje.
"Zemlja duše" je objavljena u više od dvadeset zemalja. Olga Karitidi danas živi u SAD gde kao psihijatar vodi radionice sa temom prevazilaženja trauma.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Šamanizam
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Griffon; 2013; Broširani povez; latinica; 21 cm; 253 str.; 78-86-89657-00-5;