knjizara.com
Zbirka zakona o porezima i doprinosima sa objašnjenjima najvažnijih novina

Zbirka zakona o porezima i doprinosima sa objašnjenjima najvažnijih novina
rasprodato

U skladu sa NAJNOVIJIM IZMENAMA I DOPUNAMA ŠEST PORESKIH ZAKONA ("Službeni glasnik RS", br. 47 od 29.05.2013.),priredili smo NAJNOVIJE IZDANJE koje sadrži KOMPLETNU PORESKU PROBLEMATIKU obrađenu na sledeći način:
I - SVI PORESKI ZAKONI u potpunim - prečišćenim tekstovima, i to: 1. ZAKON o porezu na dobit preduzeća, 2. ZAKON o porezu na dohodak građana, 3. ZAKON o porezima na imovinu, 4. ZAKON o porezu na dodatu vrednost, 5. ZAKON o akcizama, 6. ZAKON o porezu na upotrebu, držanje i nošenje dobara,7.ZAKON o poreskom postupku i poreskoj administraciji i 8. ZAKON o doprinosima za penzijsko i invalidsko osiguranje.
II - Uz

svaki zakon koji je izmenjen data su OBJAŠNJENJA NAJVAŽNIJIH NOVINA KOJE SVAKI OD TIH ZAKONA DONOSI. U sklopu novina u Zakonu o porezu na dohodak građana dat je OBRAČUN PORESKIH OBAVEZA NA ZARADE PO INOVIRANIM PORESKIM STOPAMA.
III - Usvojenim izmenama seta poreskih propisa, preko 200 članova je pretrpelo izmene i dopune.U ovom izdanju svaka zakonska promena je data upadljivim- boldiranim - crnim slovima a ispod svakog člana je navedemo kada i u kom broju Službenog glasnika RS je objavljena promena odgovarajućeg člana svakog zakona.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Porezi
Ostali naslovi iz oblasti: Zakoni

Izdavač: Poslovni biro; 2013; Broširani povez; ćirilica; 24 cm; 480 str.; 978-86-7889-506-7;