Zakoni ljubavi

ostvarenje veze iz vaših snova

Kris Prentis (autor)

Zakoni ljubavi

636 din

Stara cena: 749 din

U korpu

Ostvarenje veze iz vaših snova.
Sjajni odnosi nisu slučajni.
Ako imate vezu iz snova, to nije slučajno niti je posledica srećno bačenih kockica ljubavi. Veza je rezultat osobe koja zna da preduzme prave korake da bi sa svojim partnerom stvorila trajno prijateljstvo koje ih ispunjava.
U ovom mudrom i praktičnom radu Kris Prentis, autor popularne knjige Zen i umetnost sreće, tačno pokazuje kako da ostvarite odnos kakav želite koristeći četrnaest moćnih Zakona ljubavi – principe koji su odoleli testu vremena i hiljadama godina donose sreću koja natapa dušu onima koji ih slede.


Prentis kombinuje ubedljivo pripovedanje i moćne istine sa ciljanim akcionim koracima da bi vam pomogao da izgradite dugotrajnu vezu punu ljubavi. Saznaćete važne odgovore na pitanja kao što su: kako obezbediti siguran prostor, ko vas privlači i zašto, u čemu je svrha vaše zajednice, kolika je moć vaših uverenja, kako izlečiti nezdrave šablone iz prošlosti koji danas utiču na vas i vašeg partnera i kako da sačuvate problematičnu vezu ili da odlučite da li treba da krenete dalje.
Čak i u najizazovnijim vremenima koja se svima nama dešavaju, Zakoni ljubavi obezbediće vam alate koji su vam potrebni da održite vredan odnos – onaj u kojem se doživljava velika radost, ostvaruju velika dela i, što je najvažnije, onaj odnos u kojem se velika ljubav uzvraća.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubav
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Laguna; 2014; Broširani povez; latinica; 20 cm; 261 str.; 978-86-521-1472-6;