knjizara.com
Budite ono što želite, imajte ono što želite
Be who you want, have what you want

Kris Prentis (autor)

Budite ono što želite, imajte ono što želite
760 din
Stara cena: 950 din
U korpu

Pričiniti sebi zadovoljstvo je umetnost koja se može naučiti.

Bar jednom u životu budite ono što želite i imajte ono što želite – to je izazov i obećanje ovog izvanrednog vodiča za život punim plućima.

Šta god da ste oduvek želeli – bilo da su to sjajne veze, karijera koja vas ispunjava, blagostanje, novi dom ili više smisla, radosti i unutrašnjeg mira – ova inspirativna i osnažujuća knjiga pokazaće vam kako da to postignete.

Ovaj efikasan program za promene pruža siguran sistem za oslobađanje od stresa i nezadovoljstva i postizanje najboljeg mogućeg ishoda u svakoj situaciji. Počinje izmenom vaših uvere

nja – o sebi, o tome kako život funkcioniše i o tome šta je moguće.

Knjiga Budite ono što želite, imajte ono što želite obiluje primerima iz svakodnevnog života, ciljanih uvida i vežbi korak po korak (uključujući seriju vežbi „Nauči da budeš srećan”) i postaće vaš saputnik na putu stvaranja novog sebe, novog života, novog načina postojanja.

Ovaj osnažujući vodič secira zablude zbog kojih mislite da ne možete da ostvarite svoje najsmelije snove i upućuje na jednostavne, ali moćne strategije za postizanje iskrenih ciljeva i želja, prevazilaženje negativnosti, prestanak kažnjavanja sebe i drugih za ono kroz šta prolazite, oslobađanje od prošlosti i unošenje više mira, entuzijazma i radosti u život.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopoznaja , Priručnici , Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Psihologija

Izdavač: Publik Praktikum; 2023; Broširani povez; latinica; 21 cm; 237 str.; 978-86-6152-064-8;