knjizara.com
Idealni kandidat

Ilgiz Valinurov (autor)

Idealni kandidat
704 din
Stara cena: 880 din
U korpu

Gotovo niko ne razmišlja o tome kakve će koristi doneti kompaniji i poslodavcu lično.

Ako smatrate da vaš posao nije idealan i da ste sposobni za više, onda je ova knjiga napisana za vas.

Autor deli svoje dvadesetogodišnje iskustvo regrutera; on govori o specifičnostima intervjua za posao, pripremi za njega, pravilnom pisanju CV-ja i detaljno analizira ključne i tipične greške kandidata. Knjiga je namenjena širokom spektru stručnjaka – rukovodiocima srednjeg i višeg zvanja, kao i svima koji traže posao kod cenjenih i dobrih poslodavaca.

Iljgiz Valinurov je poznati „hedhanter”, autor je sedam knjiga o potrazi za kadrovima i upravljanju karijerom. Proglašen je za kar

ijernog savetnika godine. Doktor je u oblasti upravljanja ljudskim resursima i predavač na programu MBA Instituta za biznis BGU.

Valinurov je poslovni savetnik za strateško upravljanje kadrovima. Tokom dvadeset godina rada obavio je petnaest hiljada intervjua s kandidatima srednjeg i višeg zvanja za najveće svetske korporacije. Njegove seminare i obuke u više od deset zemalja pohađalo je pet hiljada specijalista iz oblasti upravljanja ljudskim resursima. Svrstan je u top deset ruskih stručnjaka za obuku i razvoj kadrova.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Priručnici , Karijera , Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Psihologija

Izdavač: Publik Praktikum; 2023; Broširani povez; latinica; 23 cm; 159 str.; 978-86-6152-080-8;