knjizara.com
Windows server 2008 (osnove umrežavanja)

Džon Pol Miler, Mark Minasi, Ronda Lejfild (autor)

Windows server 2008 (osnove umrežavanja)
2420 din
U korpu

U knjizi „Windows Server 2008 osnove umrežavanja“ pronaći ćete detaljna objašnjenja o opštim konceptima umrežavanja i opšte instrukcije o instaliranju i upravljanju Windows Serverom 2008, uključujući aktivni direktorijum, DNS, osnove TCP/IP i IP4 umrežavanja.

U ovoj knjizi objašnjene su osnove tehnologija koje osoblje zaduženo za računarske mreže mora da poznaje. Naučite kako se instalira Windows Server 2008 i kako se pravi jednostavna računarska mreža, naučite osnovne koncepte uspostavljanja zaštite i upravljanja Windows Serverom.

U knjizi „Win

dows Server 2008 osnove umrežavanja“ ćete pronaći: objašnjenje računarskih mreža i hardvera, softvera i protokola koji se koriste; uspostavljanje zaštite u računarskim mrežama; kako se instalira Windows Server 2008 i kako se konfigurišu host opcije; ovladaćete GUI-jem, komandama, bazom podataka Registry, i grupnim polisama koristeći konzolu Microsoft Management Console (pomoću koje stvoriti sopstveno „radno okruženje“); autor objašanjava koncepte Windows Storage i osnove TCP/IP i IP4 računarskih mreža; naučićete da koristite DNS što će vam omogućiti da aktivni direktorijum ostane aktivan.


Ostali naslovi iz oblasti: Internet, mreže

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2009; latinica; 24 cm; 496 str.; 978-86-7310-447-8;