Windows Vista Biblija

Alan Simpson (autor)

Windows Vista Biblija

rasprodato

Sveobuhvatan priručnik s detaljnim opisima svih alatki i funkcija dugo najavljivanog operativnog sistema. Na preko hiljadu stranica Alan Simpson vas upućuje kako da istražite novo Vistino korisničko okruženje i prilagodite ga svojim potrebama. Detaljno su obrađene stare i nove bezbednosne alatke, roditeljska kontrola i rad više korisnika na jednom računaru. Objašnjeni su standardni i dodatni programi, organizacija podataka u računaru, te rad sa dokumentima, poštom, slikama i video zapisima. Naučićete da upravljate štampanjem, podesite snimanje CD i DVD diskova i umrežite kućne računare.

Saznaćete kako da otklonite manje probleme sa hardverom i programima, sinhronizujete uređaje i podesite performanse sistema.

O autoru
Alan Simpson je priznati autor više od 120 knjiga iz oblasti računarske literature. Njegovi priručnici prevedeni su na mnoge svetske jezike i dostižu milionske tiraže, a napisani su lakim i tečnim stilom koji nije opterećen tehničkim žargonom. Pre nego što se potpuno posvetio pisanju, držao je uvodne i napredne kurseve programiranja na Državnom univerzitetu u San Dijegu. Radio je i kao programer i savetnik za primenu računara.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Windows Vista , Windows
Ostali naslovi iz oblasti: Operativni sistemi

Izdavač: Mikro knjiga; 2008; latinica; 16,8 x 23,5 cm; 1160 str.; 978-86-7555-320-5;