knjizara.com
C programiranje za Windows i Android

Džon Olvork (autor)

C programiranje za Windows i Android
2200 din
U korpu

Ova knjiga je najprodavanija u okviru softverskih knjiga Elektorovih Visual Studio C#, a namenjena je inženjerima, naučnicima i entuzijastima koji žele da se upoznaju sa jezikom C# i razvojnim okruženjem.
Knjiga obuhvata korake od instalacije, .Net framework-a i objektno-orijentisanog programiranja, pa sve do naprednijih koncepata, uključujući primenu baze podataka, obradu niti, višeprogramski rad, internetsko/mrežnu komunikaciju i pisanje DLL-a. Poglavlja o DirectX-u uključuju i video snimanje. Knjiga se završava sa nekoliko poglavlja o pisanju Android aplikacija u jeziku C# pomoću dodatnog programa Xamarin.
Ova knj

iga se zasniva na razvojnom okruženju Visual Studio 2015 i najnovijim C# dodacima uključujući WPF aplikacije, LINQ upite, dijagrame i nove komande, kao što su await i async. Obuhvaćene su i najnovije funkcije Visual Studio za otklanjanje grešaka (PerfTips, Diagnostic Tool prozor i IntellTrace). Na kraju, poglavlja o Androidu obuhvataju GPS, E-poštu i SMS aplikacije.
Osim toga, ova knjiga pruža besplatni online pristup opsežnim, dobro dokumentovanim primerima – u stilu isprobajte sami - zajedno sa linkovima koji sadrže video zapise autora koji vas vode kroz potrebne korake za dobijanje očekivanih rezultata

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Windows , Android
Ostali naslovi iz oblasti: Programiranje

Izdavač: Agencija EHO; 2. izdanje, 2018; latinica; 24 cm; 307 str.; 978-86-80134-06-2;