knjizara.com
Vazduhoplovni priručnik

Matija Vorkapić (autor)

Vazduhoplovni priručnik
1500 din
U korpu

Po svom sadržaju i temama koje obrađuje Vazduhoplovni priručnik čini nešto sasvim novo što se u ovom obliku pojavljuje u Srbiji, njenom okruženju, a verovatno i šire.
Kako takav, Priručnik je namenjen širokom krugu vazduhoplovnog osoblja: učenicima srednjih škola-vazduhoplovnih akademija, studentima tehničkih fakulteta-vazduhoplovnog smera, mehaničarima, inženjerima, pilotima i svom rukovodećem osoblju u vazduhoplovnim organizacijama.
Pored toga,

zbog Poglavlja 4 “Standardi upravljanja kvalitetom i bezbednošću”, iz Vazduhoplovnog priručnika i Uzornog QMS Priručnika iz II Dela Vazduhoplovnog priručnika na CD-u, može da nađe svoju primenu i u organizacijama izuvan vazduhoplovnih struktura, koje žele da steknu sertifikat ISO 9001:2008 –Sistem upravljanje kvalitetom (QMS) i/ili Integrisani sistem upravljanja (IMS).
Vazduhoplovni priručnik se sastoji iz dva dela (I. i II. DEO), od kojih ceo I. Deo i Sadržaj II Dela čine štampano izdanje, prikazano pod “A Izvodi”, dok ceo materijal II Dela čini elektronsko izdanje na CD-u, prikazano pod “B Izvodi”.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Vazdušni saobraćaj , Avijacija
Ostali naslovi iz oblasti: Mašinstvo

Izdavač: Akademska misao; 2015; Tvrd povez; latinica; 24 cm; 611 str.; 978-86-7466-548-0;