knjizara.com
To nikad neće upaliti : rađanje Netfliksa i čudesan život jedne ideje

Mark Randolf (autor)

To nikad neće upaliti : rađanje Netfliksa i čudesan život jedne ideje
1188 din
Stara cena: 1320 din
U korpu

Netflix trenutno ima preko 215 miliona korisnika i 9500 zaposlenih, pa nam njegov uspeh izgleda vrlo očekivano i čak neizbežno. Međutim ova kompanija od prvog dana osnivanja imala je svega dva osnivača, mali tim i nevolje na svakom ćošku. Pred vama je jedna od najinspirativnijih priča, priča o usponu Netflix kompanije koja je zamalo postala kompanija za personalizovane šampone i daske za surfovanje.
Marc Randolph je znao da želi da postane preduzetnik nakon svoje uspešne karijere u različitim kompanijama, znao je da njegova sveska sa 950 propalih ideja čeka jednu pravu, onu koja će da promeni svet. Njegov saputni

k sa kojim je delio auto na putu ka poslu, Reed Hastings, je na većinu ideja hladno izgovarao “To nikad neće uspeti”, sve do jedne… Sve ostalo je istorija – istorija koja će vas navesti da u svojim idejama istrajete, naučite da prepoznate one za koje se vredi boriti, lekcije liderstva od jednog od najuspešnijih osnivača, i kako izgraditi zdravu, stabilnu kulturu kompanije – bilo da broji 3 ili 30000 zaposlenih.
“Prezanimljivo i zabavno!” Reed Hastings, CEO Netflix kompanije

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Uspeh
Ostali naslovi iz oblasti: Menadžment

Izdavač: Finesa; 2022; Broširani povez; latinica; 21 cm; 365 str.; 978-86-6303-070-1;