knjizara.com
Otkrijte svrhu i cilj svog života

Opra Vinfri (autor)

Otkrijte svrhu i cilj svog života
792 din
Stara cena: 990 din
U korpu

SVAKI ČOVEK IMA SVOJU SVRHU.
Prema rečima Opre Vinfri: „Jedini pravi posao vam je da što pre otkrijete svoju životnu svrhu za koju ste stvoreni i da na najbolji mogući način odate počast svojoj suštini.”
To putovanje počinje ovde.
U svojoj novoj knjizi, Otkrijte svrhu i cilj svog života, Opra navodi smernice koje će vam pomoći da aktivirate najdublju viziju sebe i nudi podršku na čijim temeljima nećete dosegnuti samo uspeh, već i smisao života. Deset poglavlja označavaju važne prekretnice na putu samootkrivanja, činioce neophodne za postizanje ličnog zadovoljstva i alternativne smerove iz kojih izvlačimo pouke o životu.

Svako poglavlje poč

inje Oprinim najvažnijim lekcijama i pričama koje su joj pomogle da odredi najbolji kurs za svoj život. Zatim objedinjuje mudrosti i uvide osoba istaknutih u raznim poljima, podstičući čitaoce da i sami razmisle o svojoj svrsi, kojoj će se posvetiti strastveno i usredsređeno. Slavne ličnosti, kao što su Ekhart Tol, Brene Braun, Lin Manuel Miranda, Elizabet Gilbert, Džej Zi i Elen Dedženeres, prenose najvažnije lekcije koje su naučili na putu ka ispunjenom životu.

Knjiga Otkrijte svrhu i cilj svog života obogaćena je stotinom divnih i inspirativnih slika koje doprinose rasvetljavanju mudrih poruka. Ovo delo pomoći će vam da uskladite svoj život sa svojom svrhom – kakva god da je.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Uspeh , Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Publik Praktikum; 2020; Broširani povez; latinica; 23 cm; 207 str.; 978-86-6035-728-3;