knjizara.com
Zakoni pobednika - uspeh i ispunjen život

Bodo Šefer (autor)

Zakoni pobednika - uspeh i ispunjen život
990 din
U korpu

Da li ste zadovoljni svojim životom? Da li svakodnevne obaveze, rutina i frustracije zatrpavaju vaše snove? Da li ste spremni za promenu? U tome će vam pomoći svetski bestseler Zakoni pobednika, Boda Šefera sa 30 lako primenljivih zakona koji uređuju put do poslovnog i privatnog uspeha i ispunjenog života.
Pretvorite svoje snove u stvarnost i postanite osoba kakva želite da budete!
Zakoni pobednika je svetski bestseler koji predstavlja kratak vodič za postizanje ličnog uspeha, bogatstva i ispunjenog života. Ne postoji brzo i lako rešenje kada je reč o postizanju uspeha. Umesto toga,

postoji niz koraka koje možete slediti da biste se postarali da se vaš život drastično i merljivo poboljša.
Zar ne bi bilo divno kada bi postojao neki skup pravila koja treba slediti, nekih zakona koji bi pomogli pojedinicima da se pridruže redovima produktivnih i uspešnih ljudi? Ispostavlja se da već postoji. Zakoni Boda Šefera su pomogli mnogima, a ovaj nepogrešiv metod može i vama da pomogne!
Bodo Šefer je jedan od vodećih svetskih trenera u oblasti upravljanja vremenom i finansijama. U godinama koje je proveo kao finansijski guru, Šefer je osmislio skup od 30 zakona koji, kada ih poštujete, mogu drastično poboljšati kvalitet života pojedinca. U tim zakonima sadržani su alati koje koristi svetska elita i koji će vam pomoći da preuzmete kontrolu nad svojim životom i steknete samopouzdanje koje vam je neophodno da biste krenuli napred.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopomoć , Uspeh
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Data status; 2. izdanje, 2018; Broširani povez; latinica; 21 cm; 246 str.; 978-86-7478-490-7;