knjizara.com
Strelac - ilustrovano izdanje

Paulo Koeljo (autor)

Strelac - ilustrovano izdanje
849 din
Stara cena: 999 din
U korpu

Nadahnjujuća priča o mladom čoveku u potrazi za životnom mudrošću.
Strelac ne može birati bojno polje, zato počni da vežbaš da bi bio spreman u nepovoljnim situacijama. Nastavi da pratiš put strelca jer je to životno putovanje, ali zapamti da je dobar i precizan hitac drugačiji ako ga postigneš sa potpunim mirom u duši.
Nekada slavan zbog svoje izuzetne streličarske veštine, Tecuja je izabrao da živi povučeno kao drvodelja u zabačenom selu. Jednoga dana u selo će doći čovek koji izaziva Tecuju da se takmiče. Svedok tog nadmetanja b

iće dečak koji će zadivljeno posmatrati dva vešta streličara, ali samo jedan će znati da mu prenese tajne ovog umeća, kao i velike životne mudrosti.
Priča Paula Koelja podseća nas da su naši postupci neraskidivo povezani sa treptajima duše i da život obeležen strahom od odbacivanja ili poraza nije vredan življenja. „Ne zaustavljaj se ni iz straha ni iz radosti – put strelca nema kraj“, poučiće Tecuja dečaka i čitaoce ove inspirativne i prelepo ilustrovane knjige.
Mudrost, velikodušnost i milosrđe učinili su Paula Koelja međunarodnim bestseler piscem, čije nam knjige poručuju da ispunjen život podrazumeva naporan rad, strast, brigu o drugima i hrabrost da se suočimo sa neočekivanim sudbinskim obrtima.

„Koeljovi romani napisani su univerzalnim jezikom.“
– New York Times
„Knjige Paula Koelja obeležile su živote miliona ljudi.“
– Times

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Španska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2022; Broširani povez; latinica; 21 cm; 149 str.; 978-86-521-4737-3;