knjizara.com
Đavo i gospođica Prim

Paulo Koeljo (autor)

Đavo i gospođica Prim
849 din
Stara cena: 999 din
U korpu

Samo oni koji se plaše da zauzmu neki stav u životu prihvataju na sebe ulogu dobre duše. Uvek je neuporedivo lakše verovati u sopstvenu dobrotu, nego se sukobiti sa drugima i boriti za svoja prava.

Stranac stiže u zabito selo Viskos sa rancem u kojem se nalazi jedna sveska za beleške i jedanaest zlatnih poluga. Stigao je tu u potrazi za odgovorom na pitanje koje ga muči: jesu li ljudi u suštini dobri ili zli? Dočekujući tajnovitog stranca, celo selo uključuje se u njegovo traganje za odgonetkom, što će zauvek promeniti njihove živote.

Intrig

antan Koeljov bestseler, Đavo i gospođica Prim je provokativna parabola o zajednici obuzetoj pohlepom, kukavičlukom i strahom dok se koleba između dobra i zla.

„U ovoj izuzetnoj knjizi pisac nalazi snage da postavlja čudesna pitanja i pruža iznenađujuće odgovore.“ The Daily Express

„Sa Alhemičarem je Koeljo postao skoro najprodavaniji pisac na svetu. Kao i Alhemičar, roman Đavo i gospođica Prim je jednostavna priča, u čijem su središtu smisao života i duhovni vodič kroz život.“ The Guardian

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Latinoameričke književnosti
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2015; Broširani povez; latinica; 20 cm; 188 str.; 978-86-521-2104-5;