×

Dragi čitaoci,

Posle 22 godine neprekidnog rada Knjizara.com će napraviti kraću pauzu.

U danima kada se svi nalazimo u riziku od pandemije korona virusa mislimo da je društveno najodgovornije na kratko vreme obustaviti sve aktivnosti. Verujemo da ova situacija neće dugo trajati i da ćemo se uskoro ponovo družiti sa knjigama.

Srdačan pozdrav, Knjizara.com

knjizara.com
Specifične smetnje u učenju

Emilija Lazarević (autor)

Specifične smetnje u učenju
1100 din
U korpu

Monografija „Specifične smetnje u učenju“ predstavlja izuzetno važan doprinos autora da se našoj naučnoj i stručnoj javnosti predstavi objedinjen pregled aktuelnih dešavanja u oblasti specifičnih smetnji u učenju: disleksije, disgrafije i diskalkulije. U monografiji se sistematično, precizno i iscrpno prikazuje teorijski pristup i empirijsko sagledavanje aktuelnog i značajnog interdisciplinarnog pitanja specifičnih smetnji u učenju. Razmatranja nisu samo zasnovana na teorijskim pretpostavkama i nalazima istraživanja drugih autora, već su pretpostavke i zaključci o pomenutim problemima bazirani i na osnovu empirijskih istraživanja autorke monografije. Ovako koncipiran ruk

opis namenjen je teoretičarima i istraživačima u oblasti obrazovanja, kao i onima koji su orijentisani ka praktičnom rešavanju proučavanih problema u školskom i porodičnom kontekstu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Učenje
Ostali naslovi iz oblasti: Pedagogija

Izdavač: Institut za pedagoška istraživanja; 2015; Broširani povez; latinica; 24 cm; 218 str.; 978-86-7447-123-4;