knjizara.com
Servis - čišćenje organizma

Milovan Milošević (autor)

Servis - čišćenje organizma
1980 din
U korpu

Ovo je, prevashodno, medicinska knjiga, priručnik, iz koga možete naučiti da budete zdravi, vitalni, a shodno tome, i srećni i dugovečni. U njoj su sabrana znanja i iskustva naroda i pojedinaca, iz preko dvestotine naslova, koje je autor objedinio i proučio za poslednjih tridesetak godina, od kada živi zdrav život, zdravo se hrani i bavi se zdravstvenim problemima ljudi koji mu veruju.
U knjizi dominiraju saznanja iz tri medicinske oblasti: gastroenterologije, nutricionizma i gerontologije.Autor knjige je doživeo potpunu transformaciju u svom načinu života, od klasičnog hedoniste do uzornog vegetarijanca. I više od toga!!!
Prelazeći

potpuno na nov način ishrane, usvojio je mnoga znanja moralnih zakona, preko Mojsijevih tekstova, do preporuka poznatih nutricionista, a sve u cilju čišćenja duše i tela. Izbegao je operaciju na srcu koja mu je preporučena od najuvaženije medicinske kuće bivše nam države, i umesto operativnog načina lečenja, prihvatio nov način ishrane, od velikih znalaca preporučene - Paket hrane i gladovanja, a sve radi čišćenja organizma – servisiranja, koje je, prema autoru, uslov dugog i zdravog života!
Dr Milošević je po svojoj recepturi i na osnovu svog iskustva osmislio Paket hrane za čišćenje organizma od 45 biljaka koje su bitne za ovaj proces. To nije pronalazak, niti proizvod nečije pameti. To je skup namirnica tj. hrane koja postoji oduvek i sastoji se od semena bilja, plodova drveća i povrća. Paket je osmišljen, upakovan i prilagođen savremenom čoveku koji brzo živi, koji nema vremena da puno traži i koji voli da mu je sve na dohvat ruke.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Alternativna medicina
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna medicina

Izdavač: Admiral Books; 4. izdanje, 2022; Broširani povez; latinica; 24 cm; 246 str.; 978-86-88617-64-2;