knjizara.com
Priručnik za MySQL

Laura Thomson, Luke Welling (autor)

Priručnik za MySQL
rasprodato

MySQL je sve popularniji sistem otvorenog koda, namenjen za upravljanje relacionim bazama podataka. Poznat po brzini, pouzdanosti i lakoći upotrebe, MySQL je veoma pogodan i za početnike i za iskusne programere jer omogućava izradu sofisticiranih Web lokacija i aplikacija koje rade sa bazama podataka.

Knjiga se sastoji od niza kratkih poglavlja koja opisuju kako se obavljaju pojedini poslovi. Svako poglavlje se završava pitanjima i vežbama koje se odnose na gradivo poglavlja, što vam omogućava da ispitate da li ste dobro razumeli izložene koncepte.

r>Autori se usredsređuju na sledećih pet ključnih oblasti - instaliranje, konfigurisanje, upotreba, administriranje i optimizovanje MySQL-a - i opisuju sva suštinska znanja neophodna za njegovu profesionalnu primenu.

Knjigu možete koristiti kad god treba da uradite određen posao vezan za upotrebu MySQL-a u novom projektu, ukoliko ste prešli na nov posao, ili nemate dovoljno vremena da "kopate" po drugoj knjizi od hiljadu strana.

Ako tek počinjete da se bavite bazama podataka, ili ste stručnjak koji hoće da se detaljnije upozna s načinom na koji funkcioniše MySQL, pomoću ovog priručnika doći ćete do svih informacija potrebnih da započnete rad s MySQL-om i brzo steknete veštinu u svom poslu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Relacione baze podataka
Ostali naslovi iz oblasti: Baze podataka

Izdavač: Mikro knjiga; 2005; latinica; 24 cm; 251 str.; 86-7555-271-8;