knjizara.com
MySQL radionica

Tomas Petit (autor)

MySQL radionica
3190 din
U korpu

Da li želite da naučite kako da efikasno kreirate i održavate baze podataka? Da li tražite jednostavne odgovore na osnovna MySQL pitanja i jednostavne primere koje možete koristiti na vašem poslu? Ako su odgovori potvrdni, ova radionica je pravi izbor za vas.
U ovoj knjizi, koja je osmišljena tako da „izgradi“ vaše samopouzdanje, pomoću korisne prakse se koristi jednostavan pristup koji se fokusira na praktičnost, tako da možete odmah da pređete na rad, bez potrebe da čitate stranice i stranice dosadne, suvoparne teorije.
Zahvaljujući

kratkim vežbama i aktivnostima, naučićete kako da koristite različite MySQL alatke za kreiranje baze podataka i za upravljanje podacima u njoj. Videćete kako se prenose podaci između MySQL baze podataka i drugih izvora i kako se koriste skupovi podataka iz realnog sveta da biste stekli dragoceno iskustvo u manipulaciji podacima i dobili informacije iz podataka. Dok budete čitali ovu knjigu, otkrićete kako da zaštitite svoju bazu podataka upravljanjem korisničkim dozvolama i izvršavanjem logičkih rezervnih kopija i vraćanjem u prethodno stanje.
Ako ste već pokušali da naučite SQL, ali niste mogli da pređete sa razumevanja jednostavnih upita na kreiranje projekata „uživo“ pomoću stvarnog sistema upravljanja bazom podataka, „MySQL radionica“ će vas odvesti na pravi put.
Kada pročitate ovu knjigu u celosti, imaćete znanje, veštine i samopouzdanje da unapredite svoju karijeru i da se uhvatite u koštac sa svojim ambicioznim projektima pomoću MySQL-a.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Relacione baze podataka
Ostali naslovi iz oblasti: Baze podataka

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2022; Broširani povez; latinica; 24 cm; 694 str.; 978-86-7310-579-6;