knjizara.com
PHP 5

Stiven Holcner (autor)

PHP 5
1018 din
U korpu

Od vas se traži da učestvujete u PHP projektu. Možda se neki projekat nazire na horizontu. Možda želite da u svoj rezime ubacite poznavanje PHP-a. Već ste radili na web projektima. Možda ste koristili druge skript jezike. Sada želite da brzo postanete produktivni u PHP-u. Dobro došli. Ovu knjigu smo napisali za vas. Iskoristićemo ono što već znate, tako da ćete otići dalje i brže nego što očekujete. Dobićete realna znanja, ne samo teoriju i koještarije. Učićete preko desetina primera. Primeri su isprobani i pouzdani, sročeni tako da budu jasni i laki za adaptaciju za vaše projekte.

Potrebna su vam specifična rešenja? Modularan, visoko efikas

an format ove knjige će vam ih pružiti. Nagrađivani autor Steven Holzner koristi svoje nenadmašno iskustvo u podučavanju programiranja. Nijedna druga knjiga o PHP-u ne pokriva toliko, tako dobro i tako brzo. Poslužite se, počnite i dobićete rezultate, još danas.

Najbrži način za potpuno upoznavanje sa PHP-om

Sve što je potrebno da uspešno koristite PHP na Linuxu i Windowsu
Istražite osnovne koncepte, operatore, kontrolu toka, stringove, nizove, funkcije i još puno toga
Naučite osnovne tehnike za Web: kolačiće, rukovanje sesijama, automatizovanu elektronsku poštu, FTP i još puno toga
Efikasno rukovanje poljima za unos teksta, dugmadima i drugim HTML kontrolama.
Kreiranje web formi, provera unosa korisnika i provera pretraživača
Rad sa MySQL-om i drugim bazama podataka
Knjiga sadrži koncizno objašnjene elemente PHP-a 5 i spisak funkcija. Svi primeri iz knjige se mogu preuzeti sa web sajta koji prati knjigu.

Skok u PHP 5 je nova serija brzih uputstava iz Addison-Wesleya. Svaka knjiga iz serije je tako napisana da vas brzo dovede do rezultata. Kompleksne teme i tehnologije su redukovane na osnovne komponente, a svaka komponenta se tretira vrlo efikasno, na samo nekoliko strana. Upravo one informacije koje su potrebne da počnete sa radom, sada. Kako su knjige pune primera i kroz njih se lako prolazi, videćete da predstavljaju sjajne reference, nakon što jednom naučite osnove.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Internet , Programiranje
Ostali naslovi iz oblasti: Internet, mreže

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2006; latinica; 24 cm; 342 str.; 86-7310-331-2;