knjizara.com
Naučite za 24 časa Office Access

Alison Belter (autor)

Naučite za 24 časa Office Access
rasprodato

Naučite Microsoft Office 2003 za 24 časa. Započnite sada!. Za samo 24 lekcije, od jednog časa ili manje, bićete u mogućnosti da razumete, iskoristite i upotrebite Microsoft Office 2003, tako da možete da obavite svoj posao. Korišćenjem jasnog pristupa korak-po-korak, svaka lekcija nadograđuje se na predhodnu, omogućavajući Vam da naučite osnove Microsoft Office-a 2003 i svih njegovih komponenata od osnove. Instrukcije korak-po-korak prolaze kroz najčešće zadatke Office-a.

Naučite kako da...
Ovladate Word

-ovim mogućnostima za automatsku korekciju, alatima za formatiranje i izgled o čarobnjacima za pisanje tako da Vaša obrada reči tačno, profesionalno i perfektno projektuje stil koji želite. Dizajnirajte finansijske radne listove i radne listove za planiranje korišćenjem Excel-ovih moćnih alata za kreiranje radnih listova koji prikazuju profesionalnu sliku, dok dobijate odgovore koje želite.
Upravljajte e-mail-om, napomenama, zadacima, listama to-do, kontaktima i kompjuterskim dnevnikom korišćenjem Outlook-ovih korisnih resursa.
Korišćenjem Publisher-a proizvedite uzbudljive publikacije, kao što su bilteni, flajeri za prodaju, sertifikati za nagrade, znakovi i čak i zaglavlja pisama i koverte koje privlače pažnju.
Pretvorite dosadna predavanja u multimedijalne prezentacije koje privlače pažnju, korišćenjem mogućnosti PowerPoint-a.
Prepustite zamorne poslove baze podataka Access-u, kako biste najzad izašli na kraj sa masivnim količinama informacija koje morate da pregledate i na osnovu kojih trebate da izveštavate.
Dizajnirate, kreirate i izmenite svoje sopstvene Web sajtove, od jednostavnih porodičnih početnih stranica do naprednih poslovnih sajtova, korišćenjem FrontPage-a
Pitanja i odgovori na kraju svakog časa pomažu Vam da testirate svoje znanje. Napomene i saveti ukazuju na prečice i rešenja i pomažu da izbegnete potencijalne probleme

Osnovno o autoru:
Greg Perry je konsultant, trener i autor koji je obrađivao većinu desktop aplikacija. On je podučavao Word, Excel i PowerPoint na nivou preduzeća i koledža, od prve verzije tih aplikacija. Perry je prodao više od 2 miliona kompjuterskih knjiga i poznat je po tome da je sposban da napredne teme spusti na početnički nivo. Sams Naučite Microsoft Office 2003 za 24 časa dovešće ukupan broj knjiga koje je Perry napisao na skoro 80. Njegove knjige su prevedene na mnoge svetske jezike i prodate su širom sveta.


Ostali naslovi iz oblasti: Baze podataka

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2004; latinica; 24; 596 str.; 86-7310-300-2;