knjizara.com
Multilevel marketing - praktični vodič za uspešnu mrežnu prodaju

Piter Klotijer (autor)

Multilevel marketing - praktični vodič za uspešnu mrežnu prodaju
rasprodato

U čemu se MLM razlikuje od tradicionalnog načina poslovanja
Zašto MLM predstavlja dobar način prodaje proizvoda i usluga
Na koji način brzo prerasta u uspešan posao
Zašto u bavljenju ovim poslom skoro da nema rizika -
Na čemu se gradi uspeh u ovom poslu -
Kako iskoristiti izuzetne mogućnosti koje MLM pruža
Kako početi posao i širiti ga.

Većina ljudi u određenoj fazi svog života dođe do zaključka da se bogatstvo retko može steći tako što se radi za drugog...
Ali potrebno je dosta hrabrosti da se odreknete sigurne plate i uđete u rizik otpočinjanja sopstvenog posla. Da li je takav rizik zaista neophodan?
Sa MLM-om odgovor je - ne!...
U svetu danas ima

hiljade MLM milionera, a većina ih je to postala u poslednjih desetak godina. To daje sliku potencijala MLM-a za sticanje bogatstva. Možda vi ne želite da se obogatite ali svakako želite da u izvesnoj meri povećate svoje prihode. MLM vam omogućuje da dođete do onolikog dodatnog prihoda koji želite. Možete ga uklopiti u svoj način života i obaveza onako kako vama odgovara... Može vam biti sporedan posao dok prihod od njega ne bude počeo premašivati vaša tekuća primanja i tako vam omogućiti da napustite stalan, obavezujući posao... Može vam služiti da dođete do dodatnog nedeljnog džeparca ili možete odlučiti da postanete milioner u roku od nekoliko godina.

MULTIEVEL MARKETING Pitera Klotiera je sveobuhvatni vodič za jedan uzbudljiv način poslovanja. Knjiga precizno objašnjava šta je MLM, na kojim principima se zasniva , kako funkcioniše u praksi i na koji način se posao započinje. Sadrži sve neopdhodne informacije o pravilnom pristupu ovom poslu kako za one koji žele da mu se posvete tako i za one koji samo žele da dopune svoje prihode.


Ostali naslovi iz oblasti: Ekonomija

Izdavač: Clio; 1997; Broširani povez; 248 str.;