knjizara.com
Mudre koje leče
joga položaji za ruke - univerzalna mudra za molitvu

Sabrina Mesko (autor)

Mudre koje leče
858 din
U korpu

„Vežbanje mudri bar tri minuta dnevno doneće vam zdravlje, blagostanje, ravnotežu, uspeh i sreću.“ Mudre su joga pokreti u kojima koristimo samo ruke i dlanove.
Veoma su jednostavni, ali imaju veliku moć koja može da izmeni život, oslobađanjem energije zaključane u vašem telu – u nadijima i čakrama – i usmeravanjem, kako biste ostvarili svoje ciljeve i nosili se sa problemima svakodnevnog života.
U ovoj knjizi, p

rvoj koja svima otkriva svete isceljujuće tehnike mudri, iskusna učiteljica joge je dinamičnim ilustracijama prikazala 52 najčešće korišćene mudre, sa vežbama pravilnog disanja, pokreta očiju, mantrama, meditacijama, vizuelizacijama, molitvama i afirmativnim izjavama koje će pojačati snagu svake pojedine mudre.

U knjizi ćete pronaći mudre za:
ostvarenje unutrašnjeg mira i unutrašnje snage, otklanjanje bola i uznemirenosti, zaštitu fizičkog i emocionalnog zdravlja, prevazilaženje stresa, depresije, osećaja krivice i ljutnje, smirivanje uma i izoštravanje intuicije, prizivanje sreće, ljubavi, napretka i dugovečnosti, lečenje slomljenog srca...

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Joga , Hinduizam
Ostali naslovi iz oblasti: Sport i hobi

Izdavač: Esotheria; 2010; Broširani povez; latinica; 18 cm; 139 str.; 978-86-7348-416-7;