Mudre koje leče

joga položaji za ruke - univerzalna mudra za molitvu

Sabrina Mesko (autor)

Mudre koje leče

858 din

U korpu

„Vežbanje mudri bar tri minuta dnevno doneće vam zdravlje, blagostanje, ravnotežu, uspeh i sreću.“ Mudre su joga pokreti u kojima koristimo samo ruke i dlanove.
Veoma su jednostavni, ali imaju veliku moć koja može da izmeni život, oslobađanjem energije zaključane u vašem telu – u nadijima i čakrama – i usmeravanjem, kako biste ostvarili svoje ciljeve i nosili se sa problemima svakodnevnog života.


U ovoj knjizi, prvoj koja svima otkriva svete isceljujuće tehnike mudri, iskusna učiteljica joge je dinamičnim ilustracijama prikazala 52 najčešće korišćene mudre, sa vežbama pravilnog disanja, pokreta očiju, mantrama, meditacijama, vizuelizacijama, molitvama i afirmativnim izjavama koje će pojačati snagu svake pojedine mudre.

U knjizi ćete pronaći mudre za:
ostvarenje unutrašnjeg mira i unutrašnje snage, otklanjanje bola i uznemirenosti, zaštitu fizičkog i emocionalnog zdravlja, prevazilaženje stresa, depresije, osećaja krivice i ljutnje, smirivanje uma i izoštravanje intuicije, prizivanje sreće, ljubavi, napretka i dugovečnosti, lečenje slomljenog srca...

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Joga , Hinduizam
Ostali naslovi iz oblasti: Sport i hobi

Izdavač: Esotheria; 2010; Broširani povez; latinica; 18 cm; 139 str.; 978-86-7348-416-7;