knjizara.com
Čakre za početnike
vodič za ravnotežu energije čakri

Dejvid Pond (autor)

Čakre za početnike
831 din
Stara cena: 924 din
U korpu

Dovedite svoj život u ravnotežu iznutra
Možda mislite da su drugi ljudi ili nasumični događaji odgovorni za teške situacije i emocije koje doživljavate. Ova knjiga će vas ubediti da unutrašnju neravnotežu ne izazivaju situacije u spoljašnjem svetu, već vaša neuravnoteženost stvara situacije koje ometaju osećanje dobrobiti i mira.
Knjiga Čakre za početnike objašnjava kako da usaglasite svoju energiju na mnogim nivoima i postignete ravnotežu iznutra. U svakodnevnim uslovima, naučićete kako deluju sedam telesno-duhovnih energetskih vrtloga nazvanih čakre. Praktične vežbe, medi

tacije i moćne tehnike za rad sa protokom energije pomoći će vam da prevaziđete neravnoteže koje blokiraju vaše duhovno napredovanje.
- Istražite uravnotežene i neuravnotežene izraze svih čakra energija: preživljavanja, seksualnosti, moći, ljubavi, kreativnosti, intuicije i duhovnosti.
- Otkrijte boje i kristale koji aktiviraju svaku čakru.
- Upražnjavajte duhovne vežbe, vizualizacije i meditacije koje vaše energije dovode u ravnotežu.
Dejvid Pond (Vašington) koautor je knjige The Metaphysical Handbook. Takođe je profesionalni astrolog, učitelj joge, narodni govornik i vodič na obilascima svetih mesta širom sveta. Magistar je nauka eksperimentalne metafizike.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Joga , Meditacija
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Leo commerce; 2014; Broširani povez; latinica; 23 cm; 204 str.; 978-86-7950-288-9;