knjizara.com
Kako vežbati
put do svrsishodnog života

Dalaj Lama (autor)

Kako vežbati
592 din
Stara cena: 740 din
U korpu

Zajednička želja svih nas, ljudskih bića, jeste da budemo srećni i da naš život ima smisla. Prema rečima Njegove Svetosti Dalaj Lame, sposobnost da pronađemo potpuno ispunjenje leži u svakom od nas. U ovoj krajnje posebnoj knjizi, duhovni i svetovni vođa Tibeta, dobitnik Nobelove nagrade, i autor bestselera pomaže čitaocima da krenu na put prosvetljenja na zapanjujuć način osvetljavajući bezvremene mudrosti i dajući pristupačne preporuke za svakodnevnu vežbu.
Knjiga Kako vežbati podeljena je na niz posebnih koraka koji će one koji tragaju za duhovnim odvesti do prosvetljenja. Dok tragate za nači

nom na koji ćete najbolje upražnjavati moral, meditirati i biti mudri, ona će biti vaš stalni pratilac. Ova pristupačna knjiga pomoći će vam da otvorite srce, da nikom ne činite ništa nažao, i da sačuvate mentalni spokoj dok vam Dalaj Lama pokazuje kako da prevaziđete svakodnevne prepreke, od osećanja besa i nepoverenja do ljubomore, nesigurnosti i kontraproduktivnog mišljenja. Prožeta živahnim duhom i razigranošću Njegove Svetosti, knjiga Kako vežbati nudi mudar i praktičan uvid u ljudsku psihu i u najdublje težnje koje nas sve povezuju.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Budizam , Meditacija
Ostali naslovi iz oblasti: Religija i teologija

Izdavač: Publik Praktikum; 2020; Broširani povez; latinica; 23 cm; 145 str.; 978-86-6035-719-1;