knjizara.com
Moj prvi zalogaj

Ana Gifing (autor)

Moj prvi zalogaj
1979 din
Stara cena: 2199 din
U korpu

Tim iskusnih stručnjaka Centra dr Gifing – nutricionista, lekara i psihologa – u knjizi „Moj prvi zalogaj“ odgovara na svaku dilemu koju ste kao roditelj imali, a ticala se ishrane vašeg naslednika.

Ne prepuštajte ništa slučaju – od trenutka kada prvi put osetite kako se beba šutira u vašem stomaku, do trenutka kada samo počne da bira šta će da jede. Naoružajte sebe znanjem i prenesite ga vašem detetu! Biće vam zahvalno jednog dana što ste mu podarili dobre navike u ishrani i znanje da sebi, kada odraste, obezbedi zdraviju budućnost.

„Moj prvi zalogaj“ je knjiga koja će put ka zdravim obrocima pretvoriti u čisto zadovoljstvo i nezaboravnu zabavu! Dali smo vam pregršt saveta za

pamćenje i učenje pretvorili u druženje, koje vas još više zbližava s vašim mališanima. Kreirali smo mnoštvo recepata koji će mamiti dečije poglede i nepca.

Tim iskusnih stručnjaka – nutricionista, lekara i psihologa – u knjizi „Moj prvi zalogaj“ odgovara na svaku dilemu koju ste kao roditelj imali, a ticala se ishrane vašeg naslednika.

Ako ste se brinuli:

• da li ste odabrali idealne sastojke za prvu kašicu najdražeg mališana, ili omiljenu užinu svog prvaka, ili spremili idealnu večeru svom tinejdžeru?
• da li ste im servirali obroke s dovoljno vitamina i minerala?
• da li ih namirnice u tanjiru čine dovojno jakim i otpornim?
• ili niste sigurni da je pedijatar razrešio baš sve vaše nedoumice?

Prestanite da se pitate i odgovore na pitanja pronađite u ovoj jedinstvenoj knjizi! Ne prepuštajte ništa slučaju – od trenutka kada prvi put osetite kako se beba šutira u vašem stomaku, do trenutka kada samo počne da bira šta će da jede. Naoružajte sebe znanjem i prenesite ga vašem detetu! Biće vam zahvalno jednog dana što ste mu podarili dobre navike u ishrani i znanje da sebi, kada odraste, obezbedi zdraviju budućnost.

Prelistajte sa nama knjigu, krenite u putovanje mašte i inspiracije. šarene stranice naše knjige pune su zdravih recepata koji će vam pokazati da nije komplikovano i teško napraviti kvalitetan obrok…

Decu možete naučiti da vole visokokaloričnu hranu ili ih možete navići da umesto toga izaberu povrće, voće i namirnice koje će im pomoći da budu zdrava i uvek u dobroj formi. Kada ih posmatraju roditelji, mališani dok jedu češće probaju nove vrste hrane, pogotovo ako se to potpomogne pažnjom i ohrabrenjem.

Zato krenite sa nama u igru i avanturu koja će postati stil života i obezbedite zdrav i pravilan razvoj vaših malih i velikih beba!
Na sajtu www.mojprvizalogaj.rs čitajte naše tekstove, skidajte rasporede obroka i budite u korak sa nama!

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Zdravlje , Dečja ishrana
Ostali naslovi iz oblasti: Deca

Izdavač: Finesa; 2. izdanje, 2023; latinica; 25 cm; 257 str.; 978-86-6303-025-1;