knjizara.com
Mentalna aritmetika

Danica Banzić (autor)

Mentalna aritmetika
rasprodato

Koliko vam treba vremena da izračunate 725*652+12-7830, ali bez papira olovke, digitrona i drugih pomagala? A da li biste voleli da to činite kao Japanci i da omogućite svom mozgu neverovatan trening koji će da učiniti zdravijim? Konačno – knjiga “Mentalna Aritmetika” prva i jedina u regionu na ovu temu!

Pored toga što predstvalja sjajnu vežbu koncentracije, memorije i logičkog rasuđivanja, abakus i mentalna aritmetika neguje strpljenje, ono čega nam ponajviše nedostaje u dnevnoj praksi. Učitelji mentalne aritmetike često objašnjavaju svoje iskustvo u svakodnevnom radu na abakusu kao fantastično: da imaju oštriji fokus i da lakše usvajaju nova znanja.

Ako tražite “igr

ačku” koja će biti dovoljno plemenita da aritmetiku učini zabavnom, brojeve opipljivim, razmaštavanje poželjnim, koja je tu da vas uči i to učenje učini zabavnim, onda ste na pravom mestu. Naša knjiga upoznaće vas sa pojmom abakusa i sprovesti kroz istoriju, nauku i, najvažnije, praksu. Budite neumorni u treniranju svog mozga i ne zaboravite da najznačajnije investicije u sopstveni um, direktno zavise od predanosti i posvećenosti tom cilju.

Očuvajte svoj um britkim!

Ukoliko želite da saznate kako da i vaše dete računa neverovatnom brzinom i postane Malac Genijalac – www.malacgenijalac.com

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Učenje
Ostali naslovi iz oblasti: Matematika

Izdavač: Finesa; 2017; Broširani povez; latinica; 21 cm; 144 str.; 978-86-6303-029-9;