knjizara.com
Marketing - sve što je potrebno da znate

Patrik Forsajt (autor)

Marketing - sve što je potrebno da znate
rasprodato

"Šta je to marketing? E pa, kao prvo, to je nešto što mnogo ljudi, nažalost, ne razume, uključujući tu i neke koji se njime bave... Oni koji se petljaju s marketingom veruju da je to u biznisu najvažniji deo. Oni veruju i da je marketing nešto najlepše čime možete da se bavite... Marketeri su entuzijasti. Još značajnije, u pravu su po oba osnova. Ma kakav da vam je marketinški interes ili angažman, ovo je knjiga za vas."

"Duhovito, u izvesnom smislu poetski, ali istovremeno i stručno i na relativno malom broju strana, Forsajt govori o veštini marketinga. Ova knjiga je i dobar uvod za one koji bi želeli da uđu u marketinške vode."

Najduh

ovitija knjiga koja je ikada napisana o marketingu, a ipak istovremeno i najinformativnija i najinstruktivnija. Pokazuje sve ono što je najbitnije, a kao sadržaj objašnjava magičnu reč marketing.

Nimalo slučajno na prvoj strani stoji upozorenje čitaocu da je to knjiga koja ugrožava duhovni mir! Otkrivajući da se marketing kao hidra proširio u sve, pa i najmanje pore svakodnevnog života, Patrik Forsajt zapravo na šaljiv način govori o jednom od najozbiljnijih fenomena savremene civilizacije.


Ostali naslovi iz oblasti: Ekonomija

Izdavač: Clio; 1994; Broširani povez; latinica; 98 str.;