knjizara.com
Ja sam s bendom

Pamela Des Barres (autor)

Ja sam s bendom
rasprodato

Pamela Des Barres, strastvena groupie-djevojka koja je odrastala krajem šezdesetih godina u zlatno doba rocka i hipi-pokreta, upravo je zahvaljujući iznenađujuće iskrenoj knjizi Ja sam s bendom postala općeprihvaćenom glasnogovornicom svoje generacije i autoritetom za klasični rock. Nimalo sramežljivi memoari Ja sam s bendom Miss Pamele tri mjeseca nisu silazili s liste najprodavanijih knjiga New York Timesa, a pohvale su joj mahom uputili i velikani rocka koje razodijeva u knjizi.

“Ni sam to ne bih napravio bolje. Uvijek ću te voljeti, Miss Pamela, i opet ti se tisuću puta ispričavam zbog prerane ejakulacije.” (Robert Pla

nt)

“Miss Pamela zna o čemu priča – ona je oduvijek bila, i još je uvijek, ubojita u visokim petama!... Zna ponešto o rock-zvijezdama... ponešto! Hvala Bogu na Miss Pameli.” (Gene Simmons, KISS)

“Kao kronika rock-scene u Los Angelesu 60-ih i 70-ih, neslužbena povijest ženske slobode, seksualni memoari djevojke koja je sazrijevala na vrhuncu slobodne ljubavi 60-ih te glas krivo shvaćene i oklevetane supkulture rocka, Ja sam s bendom jedna je od najvažnijih i najdubljih, besramno iskrenih knjiga napisanih o rocku.” (Boston Phoenix)

“Mlada, napaljena i spremna za rock: Miss Pamela, najljepša i najslavnija od svih groupie-djevojaka. Njezini memoari o životu sa zvijezdama zabavni su, gorko-slatki i suosjećajni.” (Stephen Davis, autor Hammer of Gods)


Ostali naslovi iz oblasti: Knjige o muzici

Izdavač: Fraktura; 2010; Tvrd povez; latinica; 23 cm; 380 str.;