knjizara.com
Neka ljubav vlada

Leni Kravic, Dejvid Ric (autor)

Neka ljubav vlada
679 din
Stara cena: 799 din
U korpu

Autobiografija koju su preporučili urednici časopisa: Essence, Vanity Fair, Time, New York Post, New York Times, Rolling Stone, People, Men"s Health, Interview.
„Svoju priču vidim kao skup pesama povezan čarobnom vezom.“
Neka ljubav vlada čudesna je priča o odrastanju u nesvakidašnjoj porodici i potrazi za sopstvenim glasom. Leni Kravic se osvrc´e na svoj život sa iskrenošc´u, samokritikom i humorom. „Moj život se sastoji od suprotnosti“, piše on. „Crno i belo. Judaizam i hrišc´anstvo. Džekson 5 i Led Cepelin. Prihvatio sam svoju dušu Blizanca. Voleo sam te suprotnosti. Jin i jang su se mešali u

različitim delovima mog srca i uma, dajuc´i mi ravnotežu i podstičuc´i moju radoznalost i opuštenost.“
Od Aper Ist sajda na Menhetnu, Bedford Stajvesanta u Bruklinu, Boldvin hilsa i Beverli hilsa u Los Anđelesu, do Francuske, Engleske i Nemačke pratimo priču o izuzetno kreativnom klincu koji zbog brojnih teškoća u školi i porodici traži spas u muzici i izrasta u vrsnog muzičara, vrhunskog tekstopisca, producenta i izvođača. Ali otkrivamo i drugu stranu njegovog života, način na koji se duhovno menjao i koji je bitno uticao na njegovu muziku i odluke da odbije više nego privlačne diskografske ugovore dok ne pronađe sopstveni muzički izraz. Stvaranje umetnika koji je proglasio „Neka ljubav vlada“ samo je srce ove priče.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Rok muzika
Ostali naslovi iz oblasti: Knjige o muzici

Izdavač: Laguna; 2022; Broširani povez; latinica; 20 cm; 275 str.; 978-86-521-4429-7;