knjizara.com
Istraživanje unutrašnjeg sveta

Osho (autor)

Istraživanje unutrašnjeg sveta
rasprodato

„Meditacija znači ući u nesvesno: utonuti u njega, biti u njemu. Biti haotičan u haosu. Biti bez oblika unutar bezobličnog. Osloboditi se, plutati nesputano na oblacima...“
Osho nastavlja da inspiriše milione ljudi širom sveta u njihovoj potrazi ka novom pristupu individualnoj spiritualnosti, koja je usmerena ka ličnosti i odgovara svakodnevnim izazovima modernog života. Njegova jedinstvena perspektiva obuhvata kako bezvremenu mudrost Istoka, tako i najviši potencijal zapadne civilizacije i tehnologije.
U ovoj knjizi, Osho nas ohrabruje da se udubimo u sopstveni um kako bismo našli snagu i hrabrost da se suočimo sa životnim izazovima. U svojim odgovo

rima na pitanja koja mu postavljaju vernici i skeptici, Osho pokriva sve – od Boga i vere do postojanja i svesti, od intelekta i inteligencije do značenja veze između učitelja i učenika.
Ova knjiga, koja je odličan uvod u Osha i njegovu viziju, takođe govori o revolucionarnom i naučnom stvaranju Oshovih aktivnih meditacija prilagođenih modernom čoveku.
Iz sadržaja: Dinamička meditacija, Joga – spontano dešavanje, Religija: poslednji luksuz, Tajne učeništva, Bog je postojanje samo po sebi, Nepoznati život Isusa, Van ničega, Između života i ponovnog rađanja.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Reinkarnacija , Meditacija
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Esotheria; 2010; Broširani povez; latinica; 21 cm; 224 str.; 978-86-7348-442-6;