knjizara.com
Prošli životi za početnike
Vodič kroz reinkarnaciju i tehnike za unapređenje vašeg sadašnjeg života

Daglas Delong (autor)

Prošli životi za početnike
693 din
Stara cena: 770 din
U korpu

Naučite jednostavne načine da otkrijete svoje prošle živote i sagradite bolju sadašnjost!

Istražite svoje prethodne živote, prigrlite svoju čudesnu prošlost i otkrijte da je vaša ljudska duša besmrtna. Jednom kad otkrijete svoje živote u prošlosti, bićete u mogućnosti da na pozitivan način promenite svoju sadašnjost i kao rezultat napravite bolju budućnost.

Knjiga Prošli životi za početnike je istovremeno detaljan i lako razumljiv uvod u razumevanje reinkarnacije i načina na koji ona utiče na vaš sadašnji život. Analizirajući fascinantne

individualne slučajeve, autor Daglas Delong predstavlja različite tipove sećanja na prošle živote i otkriva najefikasnije tehnike pomoću kojih se takva sećanja prizivaju, uključujući meditacije i vizuelizacije. Ovaj vodič donosi vam bogat izbor vežbi i izvora za razumevanje prethodnih života, omogućavajući vam da istražte svoj duhovni razvitak i svoju besmrtnost.

- Povežite se s duhovnim vođama i religijskim ličnostima
- Naučite da oprostite greške iz prošlih života
- Otkrijte buduće živote i kako da prelaze između života učinite lakšim
- Razvijte svoje fizičke i duhovne darove praktičnim tehnikama
Daglas Delong je duhovni učitelj, terapeut za prošle živote i vrhunski poznavalac čakri koji je u prethodnih dvadeset pet godina blizu 1.500 ljudi uputio na njihove reinkarnacije. Pored toga, Delong je tvorac jedinstvenog duhovnog kursa kroz koji podučava više od petnaest godina. Živi sa svojom ženom u Saskatunu u kanadskoj oblasti Saskačevan, gde poseduje i vodi Delongovu školu za drevne misterije.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Reinkarnacija
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Leo commerce; 2015; Broširani povez; latinica; 23 cm; 173 str.; 978-86-7950-368-8;