knjizara.com
Internet, klik bez straha - CD

Goran Janković (autor)

Internet, klik bez straha - CD
rasprodato

Opustite se, zavalite u fotelju i dozvolite Vašem jedinom virtuelnom učitelju da Vas uz neposrednu komunikaciju provede kroz svet Interneta, bez straha da ćete bilo kojim postupkom nešto pokvariti. Imajte poverenja u svog virtuelnog učitelja i uskoro ni Vi nećete grešiti!

Želite li u Vašem radnom okruženju na dohvat ruke da imate znanje gotovo čitavog čovečanstva?

Ne jednu enciklopediju, to bi bilo suviše malo. Želite li da u svakom trenutku sagledate iskustva drugih ljudi, njihova sazanja, interesovanja, dostignuća? Hoćete da se vratite u prošlost, ali se istovremeno ne odričete stvarnosti makar ona pripadala ovom trenutku i nekom drugom meridijanu. Tražite neke druge

ljude, u susednoj ulici odmah tu pored, na komšijskom kontinentu. Vi to imate jer znate da koristite Internet. Ali neko pored Vas NE. Zato im poklonite ovaj disk.

Ovaj disk će Vam pomoći da na jednostavan način kroz simulacije i vežbe sa instrukcijama savladate osnove rada na Internetu: slanje i primanje pošte, pretraživanje Web stranica, čitanje sadržaja, snimanje tekstova, fotografija, muzike, filmova... Kroz ilustrovane lekcije upoznaćete Internet Explorer i Outlook Express. U delu sa vežbama proverićete naučeno, a virtuelni učitelj će Vas i posle greške ili dvoumljenja izvesti na pravi put.


Ostali naslovi iz oblasti: Internet, mreže

Izdavač: Multisoft; 2005; latinica; 86-83473-22-8;