Efekat večne zaljubljenosti : nauka o stvaranju raja na Zemlji

Brus H. Lipton (autor)

Efekat večne zaljubljenosti : nauka o stvaranju raja na Zemlji

616 din

Stara cena: 770 din

U korpu

Stanje blaženstva, strasti, energije i zdravlja kao posledice ogromne ljubavi. Vaš život je toliko lep da ne možete dočekati da ustanete, počnete novi dan i zahvalite univerzumu što ste živi.

Setite se najspektakularnije ljubavne veze koju ste imali u životu. Za većinu je to bilo vreme blaženstva koje je ispunjavalo njihovo srce, doba vitalnosti i obilne energije. Bio je to efekat večne zaljubljenosti koji ste želeli da traje zauvek. Nažalost, za većinu je on kratkog daha. Zamislite kakvo bi vaše iskustvo na planeti bilo kada biste održali efekat večne zaljubljenosti tokom celog svog života.

Dr Brus H.

Lipton, autor bestselera „Biologija verovanja“, opisuje da efekat večne zaljubljenosti nije tek neki događaj ili slučajnost, već lično stvaranje. U ovoj knjizi otkrivaju se načini kako možemo da manifestujemo efekat večne zaljubljenosti, kao i razlozi zašto ga gubimo. Uz ovo znanje, čitaoci uče da sami stvore iskustvo večne zaljubljenosti, tako da time osiguraju vezu koja će trajati zauvek i kakvu bi čak i holivudski producenti obožavali.

Autoritetom, elokvencijom i stilom laganim za čitanje, Lipton pokriva uticaj kvantne fizike (dobrih vibracija), biohemije (ljubavnih napitaka) i psihologije (svesnog i podsvesnog uma) pri stvaranju i održavanju ljubavnih veza ispunjenih vitalnošću. Isto tako ističe model od 50 triliona ćelija koje žive harmonično u svakom zdravom ljudskom telu i navodi da ako mogu one, možemo i mi da stvorimo ne samo zajednice kao na medenom mesecu za parove, već „super organizam“, pod nazivom humanost, koji može da isceli čitavu našu planetu.

„Efekat večne zaljubljenosti razlaže magiju ljubavnih odnosa do ćelijskog nivoa i uči nas kako možemo da je stvorimo sami.“
– dr Kristijana Nortrup

„Brus Lipton je napisao najbolju knjigu o ljubavi – ličnoj i planetarnoj – koju sam ikada pročitala.“
– dr Džoan Borisenko

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubav
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Leo commerce; 2015; Broširani povez; latinica; 23 cm; 160 str.; 978-86-7950-334-3;