Cisco tehnologije

Anthony J. Velte, Toby J. Velte (autor)

Cisco tehnologije

1636 din

Stara cena: 1925 din

U korpu

Upoznajte sa Cisco tehnologijama i proizvodimaNaučite da radite sa ruterima svičevima, habovima i Cisco softverom.
Pročitajte i uključite se u različite programe za Cisco sertifikateKnjiga sadrži deo sa primerima i šemama već projektovanih mreža
Naučite sve što vam je potrebno da počnete sa Cisco tehnologijomSada se možete upoznati sa Cisco prizvodima i sličnim tehnologijama ? od osnovnih koncepata i dalje do tehnika implementacije ? uz ovaj koristan i jasno napisan vodič. Dobićete neophodna tehnička znanja koja sun vam potrebna za rad sa ruterima, svičevima, habovima, VPN, bezžičnih mreža i više od toga.

Ne samo da ćete naučiti o osnovam računarskih mreža i o najsavremenijim bezžičnim tehnologijama i njihovoj sigurnosti, već ćete dobiti potpuni uvid u popularne progrme za dobijanje Cisco sertifikata.Knjiga takođe sadrži deo sa primerima i šemama već projektovanih mreža, što vam omogućava vizuelnu predstavu projekata. Sve u svemu, ako vam je potreban ozbiljan uvod u Cisco proizvode, projektovanje i upravljanje mrežama, ovo je jedina knjiga koja vam je potrebna.
Steknite uvid u program za dobijanje Cisco sertifikata ? uključujući ruting i svičing i WAN svičing tehnologiju.
Postavite, konfigurišite i komunicirajte uz pomoć Cisco rutera.Naučite kako habovi i svičevi funkcionišu i po čemu se razlikuju.Uz ovu knjigu ćete razumeti kako rade uređaji za pristu Internetu, kako se postiže sigurnost pomoću firewall-ova, šta su to virtualne privatne mreže.
Projektujte i upravljajte mrežama uz pomoć Cisco ruting protokola.Saznajte o poslednjim dostignućima bezžične tehnologije - uknljučujući i Cisco Airnet 340.
Održavajte sigurnost mreže uz CiscoSecure ACS i AAA modele.Rešite probleme i implementirajte rešenja da poboljšate performanse mreže.
Toby j. Velte, Ph.D,. MCSE+I, CCNA tm, CCDA tm drži predavanja i piše o komunikacijama i računarskim mrežama. Dr. Velte je takođe iskusan mrežni konsultant i autor knjige Cisco računarske mreže sa Windos NT & 2000 i Windows 2000
Toby j. Velte, MCSE+I, CCDA tm je uključen u razvojni tim nekoliko kompanija iz oblast razvoja softvera, projektovanja mreža, sigurnosti i IP servisa. On je takođe koautor knjige Cisco računarske mreže sa Windos NT & 2000 i Windows 2000

KRATAK SADRŽAJ

Deo 1 Cisco
1 Cisco i Internet
2 Bukvar računarskih mreža
3 Cisco sertifikati
Deo 2 Cisco komponente računarskih mreža
5 Konfiguracija rutera
6 Svičevi i habovi
7 Proizvodi za pristup Internetu
8 Cisco poslovna rešenja
9 Kvalitet usluga
Deo 3 Projektovanje Cisco mreža
10 Cisco bezžična rešenja
11 Ruting protokoli
12 Upravljanje mrežama
13 Cisco sigurnost mreže
14 Razvoj Cisco mreža
15 Rešavanje problema Cisco mreža
Index


Ostali naslovi iz oblasti: Internet, mreže , , Hardware

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2002; Broširani povez; latinica; 24 cm; 730 str.; 86-7310-131-X;