knjizara.com
Aštanga joga

Džon Skot (autor)

Aštanga joga
rasprodato

Za svakoga ko želi da razvije snagu, energiju i ravnotežu. Aštanga – ili „moćna“ – joga je energetska forma joge pokreta koju mogu da praktikuju ljudi u svom životnim dobima i nivoima razgibanosti. Sa svojim komponentama aerobika i dinamičkim položajima, Aštanga joga je u svetu unela revoluciju u polju fitnesa i joge, postajući omiljeni sistem vežbanja onih koji žele da kombinuju duhovne dobrobiti joge sa efektima atletski rigoroznijeg programa vežbi. Veći deo priručnika čine opisi i fotografije vežbi.
Knjiga vas korak-po-korak vodi kroz sekvence toka energetskih pokreta koji uključuju jedinstveni osmočlani sistem Aštanga joge.
Jasno i detaljno, Skot

naglašava vinyasu, sistem pokreta uz disanje, koji razdvaja Aštangu od ostalih oblika joge, koja kad se usavrši, stvara toplotu koja oslobađa otrove uskladištene u dubokim naslagama u mišićima, zatim ublažavajući umor, stres, depresiju, mišićnu atrofiju i bolest.Praktikujući Aštanga jogu razvićete fizičku snagu, povećati izdržljivost i veću fleksibilnost, pročistiti um i duhovno napredovati tempom koji vama odgovara. Ovim tradicionalnim vežbama naći ćete se na putu duhovnog samo-ostvarenja, jačanja i istezanja mišića, izgradnje snage, fokusiranja uma i čišćenja duha.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Joga
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Esotheria; 2011; Broširani povez; latinica; 24 cm; 141 str.; 978-86-7348-407-5;