knjizara.com
Antigravitacioni motor
Anti-gravity motor

Veljko Milković (autor)

Antigravitacioni motor
rasprodato

Višegodišnji istraživački rad autora na ideji kretanja vozila bez posrednog mehanizma (transmisije), rezultirao je ovom izuzetnom knjigom. Na pomalo nekonvencionalan nacin Milković objašnjava novi pogon i događaje koji su prethodili njegovom nastanku.
Obzirom na prisustvo nekih provokativnih teza, kod čitalaca mogu se očekivati čak i ekstremna reagovanja, ali, nikom ne treba uskratiti pravo da iznese svoja viđenja, posebno ukoliko su ona dobronamerna. Put od ideje do primene je veoma dug, ali početni efekti dokazani eksperimentima veoma su uverljivi i ništa slabiji od početnih efekata mnogih pronalazaka koji su doživeli široku primenu.
Najvredniji

rezultat eksperimenta je da su izolovane sile izvršile jednosmerno kretanje modela bez posrednog mehanizma, čime se pokušava dopuniti i potvrditi zakon akcije i reakcije (III Njutnov zakon), koji nije trpeo nikakvu reviziju od nastanka.
Posebnu vrednost knjige i antigravitacionog motora čine energetski i ekološki aspekt, uostalom kao što je to bilo kod većine ranijih pronalazaka, u kojima autor traga za rešenjima koja će zameniti zagađivače prirode

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Motorna vozila
Ostali naslovi iz oblasti: Fizika

Izdavač: Vrelo - društvo za zdravu ishranu i zaštitu životne sredine; 1996; Broširani povez; latinica; 19 x 11 cm; 60 str.;