knjizara.com
Ako vaš lekar ovo ne zna, zamenite ga isceliteljem

Ako vaš lekar ovo ne zna, zamenite ga isceliteljem
rasprodato

Claus Jungeblut, M.D., je sprečavao i lečio polio sredinom 1930-tih godina XX veka, korišćenjem vitamina. Specijalista za pluča Frederick Klenner, M.D. je lečio multiplu sklerozu sredinom 1940-tih, takođe vitaminima. William Kaufman, M.D. je lečio artritis takođe 1940-tih. 1950-tih, Dr. Wilfrid i Evan Shute su tretirali različite oblike kardiovaskularnih bolesti vitaminima. U isto vreme, psihijatar Abram Hoffer je koristio nijacin za lečenje šizofrenije, psihoza i depresija. 1960-tih, Robert Cathcart, M.D. je lečio grip, upalu pluća i hepatitis. 1970-tih, Hugh D. Riordan, M.D., je tretirao kancer sa intravenoznim vitaminom C. Dr. Harold Foster

i kolege su zaustavljali razvijene slike AIDS-a sa terapijom koja je kombinacija suplemenata i ishrane, a poslednjih nekoliko godina Atsuo Yanagasawa, M.D., Ph.D. je pokazao da vitaminska terapija može da spreči bolesti koje su rezultat izlaganja nuklearnoj radijaciji…. i tu kraja sličnim iskustvima u lečenju nema, niz hrabrih istraživača se nastavlja beskrajno.
Ovaj zbornik radova donosi izbor najboljih proverenih rezultata kliničkih i naučnih istraživanja iz poslednjih 80 godina rada čitave plejade lekara i naučnika širom sveta na polju ortomolekularne medicine.
Ovaj zbornik radova pokazuje kako su inovativni lekari i istraživači dobili izvanredne isceljujuće rezultate upotrebom visokih doza nutritijenata u terapiji. Njihovi radovi zaslužuju da ih pročitate i sami odlučite da li su argumenti zastupnika ortomolekularne medicine za vas ili ne. U svakom slučaju ispravnu odluku možete doneti samo kada imate dovoljno informacija, a ovaj zbornik radova vam to pruža.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Alternativna medicina
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Esotheria; 2018; Broširani povez; latinica; 21 cm; 166 str.;