knjizara.com
Uvod u poslovnu komunikaciju

Svetislav Milovanović, Zoran Jovanović (autor)

Uvod u poslovnu komunikaciju
1100 din
U korpu

Veoma obimna literatura, stotine naslova, tekstova i knjiga, koje su napisane o poslovnoj komunikaciji, jasno pokazuju koliko je ova tema značajna, aktuelna i potrebna u današnjem vremenu.
Ova knjiga je namenjena, pre svega, studentima Visoke škole akademskih studija “Dositej”, ali i svima koji su na bilo koji način zainteresovani za poslovne komunikacije, odnosno integrisane marketing komunikacije (IMK). Ona predstavlja vođenje kroz misli, ideje, definicije i praktične primere, a autori su dali svoje mišljenje, razmatranja i tumačenja svih tema u savremenom kontekstu. Izvor za svaki navedeni tekst, nalazi se u spisku korišćene literature.
Autori su

odlučili da ovde uvrste ono što će studente uvesti u suštinu ove oblasti, smatrajući da je za napredne buduće menadžere ovakva monografija korisnija od još jednog autorskog udžbenika. Čitaoci i studenti ovde će naći mišljenja najpoznatijih i najpriznatijih svetskih autora, stručnjaka, teoretičara i praktičara u velikoj oblasti poslovne komunikacije. Kako je ova oblast veoma dinamična, praksa zahteva stalne promene u njoj, a teorija neprestano praćenje. Iako je svaki presek i uvid uvek samo jedan mogući izbor, autori smatraju da u ovoj oblasti ne treba studentu dati„ gotovo znanje” koje će on samo reprodukovati.
Ideja ove knjige jeste da se pred studentom nađu pitanja, problemi, neka moguća rešenja, ali da njen čitalac sam razvije kritičko mišljenje i da pokuša da nađe praktična rešenja, a knjigu da koristi samo kao već postojeća sabrana znanja i iskustva koja će sam unaprediti i svojim istraživanjima i radu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Poslovne komunikacije
Ostali naslovi iz oblasti: Organizacione nauke

Izdavač: Akademska misao; 2018; Broširani povez; latinica; 21 cm; 271 str.; 978-86-7466-731-6;