knjizara.com
U džepovima medijske stvarnosti
tekstovi, analize i članci o medijskim, društvenim i političkim temama

Borislav Vukojević, Vuk Vučetić (autor)

U džepovima medijske stvarnosti
1386 din
U korpu

Knjiga „U džepovima medijske stvarnosti? je poku­šaj autora da korisnicima medija ukažu da uređaji koje svakodnevno nose u džepu i u toku dana uključe nekoliko stotina (pa i hiljada) puta, ne smiju postati tehnologije koje njih drže u džepu. Ključ­na poruka čitateljima s kraja predgovora knjige, da ne uzimaju kao apsolutne istine sve što u knjizi pročitaju, otkriva i ključnu namjeru autora: osnažiti kritičku svijest kod publike…
Dr Lejla Turčilo

Odabir tema u ovoj knjizi, zapravo, predstavlja najveću prednost ove publikacije. Ovo je publikacija koj

a se bavi savremenim komuni­kacijama i tretira teme relevantne kako za mlađe generacije, tako i za sve ostale koji su, draga srca ili preko volje, prinuđeni da se snala­ze u digitalnom medijskom ekosistemu.
Dr Amer Džihana

Autori naglašavaju da su svi tekstovi nastajali u različitim periodima u prote­klih pet godina, pa postoji mogućnost da su određene teme zastarjele usljed navedenih brzih promjena, ali ostaju kao svjedočanstvo jednog vremena u kojem su se takve promjene dešavale. To je možda i ključ­ni doprinos medijskoj zajednici u BiH, jer brojni hroničari, medijski analitičari, ali i studenti imaće ozbiljno svjedočanstvo različitih kon­teksta razvoja medija i društva.
Dr Radenko Udovičić

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Mediji , Bosna i Hercegovina
Ostali naslovi iz oblasti: Politika

Izdavač: Imprimatur; 2022; Broširani povez; latinica; 24 cm; 246 str.; 978-99976-53-24-6;