knjizara.com
Tri slobode za Simonu

Mladen Stevanović (autor)

Tri slobode za Simonu
639 din
Stara cena: 799 din
U korpu

Da li je ikada ikome bilo lakše zato što se neko pokajao?
Ljubav koja je započela u obzorje ratova u Jugoslaviji tokom devedesetih i koja je trajala tačno 2.279 dana, završiće se iznenadnim nestankom voljene. U potrazi za njom, pratite junaka kroz države i mesta, kroz paralelne istorijske stvarnosti i neverovatne spoznaje dok sa njim ne dođete do konačne istine. Ako takve istine uopšte ima.
Tokom potrage glavni junak će se uveriti u to da slučajnosti ne postoje, da stvari neretko nisu onakve kakvima na prvi pogled izgledaju, kao i u to da žena koju voli u sebi krije velike tajne. Nakon što je

iscrpeo sopstvena sećanja, junak će očajnički tražiti nove tragove koji bi ga doveli do nje, dok mu tajanstvena strankinja ne otvori puteve ka spoznaji.
?roz pustopoljine istočne Evrope, kroz mesta savremenih mitova, jureći za siluetom koja mu stalno izmiče, junak će otkrivati sebe i pokušavati da sebi objasni funkcionisanje sveta, koji je mislio da poznaje kao sebe samog. Špijunski svet kojim se junak zajedno sa čitaocem kreće pokazaće se, uz svu surovost, prilično zabavnim i vrlo interesantnim.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Publik Praktikum; 2024; Broširani povez; ćirilica; 20 cm; 157 str.; 978-86-6152-178-2;