knjizara.com
Zavedi me knjigama

Kejt Bromli (autor)

Zavedi me knjigama
1019 din
Stara cena: 1199 din
U korpu

Knjiga godine novina USA Today.

Zabavna i seksi avantura koja će vam zagolicati sva osećanja.

Inspiracija može da zaiskri iz najneverovatnijih i najnezgodnijih izvora.

Život Kare Saliven je ispunjen ljubavlju – iako je izmišljen. Kao spisateljica najprodavanijih ljubavnih romana i uticajna bukstagramerka, smatra da je savršeno prirodno da među koricama knjiga pronađe pravi recept za svoju sreću.

Ali baš sada ne samo da c´e se Karina najbolja prijateljica udati sledec´e nedelje, što je izvor velikog stresa, vec´ se približava rok za predaju njenog sledec´eg romana, a ona nije napisala nijednu reč. Poslednje što joj

treba je da se Rajan Tompson, njena prva ljubav, iznenada pojavi na venčanju. Ali Rajanov neočekivani dolazak raspaliće u Kari kreativnu iskru i inspirisati je da napiše zapaljivu ljubavnu priču, baš onakvu kakvu izdavač očekuje.

Kako se približava rok za predaju rukopisa, a pripreme za venčanje ulaze u završnicu, Kara shvata da postoji samo jedan način da završi svoju knjigu i podari svojim likovima ono što zaslužuju. Može li Kara da podnese Rajanovu grubu i neopisivo zgodnu pojavu koja rasplamsava njenu maštu i osećanja? Može li da spasi svoju karijeru i, možda, napiše srec´an kraj sopstvene ljubavne priče?

"Šarmantna priča o tome šta se dešava kada spisateljica ljubavnih romana testira delove zapleta svoje knjige ne bi li ponovo osvojila svoju prvu ljubav, usled čega joj život postaje neobičniji i bolji od mašte. Uživanje od prve do poslednje stranice."
– Šeli Nobl

"Ovo nije običan ljubavni roman – ovo je oda tom žanru. Sa svojim simpatičnim likovima, duhovitim dijalozima i usijanom seksualnom napetošću, ova očaravajuća avantura će vam sasvim sigurno izmamiti osmeh."
– Kristin Rokavej

"Smesta dodajte ovu knjigu na svoj spisak obavezne lektire!"
– Sara Smit

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2024; Broširani povez; latinica; 20 cm; 318 str.; 978-86-521-5153-0;