knjizara.com
Kći Italije

Soraja Lejn (autor)

Kći Italije
1099 din
U korpu

ITALIJA, 1946.
Dok se oprašta od Feliksa, srce joj se slama. Kada su u detinjstvu trčali kaldrmom, sa rukom u ruci, Este je verovala da se nikada neće rastati. Ali mesto balerine u čuvenom pozorištu Skala u Milanu ponuda je koju ne može da odbije, a to će zauvek promeniti sudbinu njene porodice.

LONDON, SADAŠNJOST
Lili steže izbledeli papir u rukama, svesna da njen život više nikada nec´e biti isti. Dok tuguje za ocem, saznaje šokantnu tajnu svoje bake, a jedini tragovi njene prošlosti kriju se u rukom pisanom receptu na italijanskom i starom pozorišnom programu. Želeći da pron

ađe odgovore, Lili prihvata posao u vinogradu u srcu živopisnih pejzaža oko jezera Komo – san koji je njen otac nekada imao. Stigavši u raskošan dom porodice Martineli, Lili je očarana hektarima vinove loze i odmah se osec´a kao kod kuc´e. Očarana je i šarmantnim Antoniom, i dok c´askaju dugo u noc´ uz večeru i svec´e, on joj nudi pomoć da otkrije nasleđe svoje porodice. Prateći tragove, sve više se zaljubljuje u Italiju i Antonija, a kada je recept odvede do pekare u selu na vrhu brda, ona ubrzo otkriva tragičnu ljubavnu priču koja će promeniti sve. Zavodljiva vina, skupoceni tartufi i čuveni italijanski čokoladni krem daju posebnu aromu ovoj čarobnoj priči o porodičnim tajnama i neuništivoj ljubavi.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2024; Broširani povez; latinica; 21 cm; 271 str.; 978-86-10-05060-8;