knjizara.com
Tehnički priručnik

Nikola Počuča (autor)

Tehnički priručnik
2420 din
U korpu

Celovita tehnička regulativa i tehnički standardi na jednom mestu
Priručnik namenjen stručnjacima iz tehničkih oblasti na svim nivoima - od konstrukcije i projektovanja do proizvodnje i izvođenja

“Tehnički priručnik” pojavljuje se na našem tržištu upravo u trenutku kada se vrše stručni napori na usklađivanju tehničke regulative sa evropskim standardima.
Priručnik predstavlja i povezivanje različitih standarda koji se najvećim delom koriste u mašinskoj i procesnoj industriji, kao i drugim privrednim delatnostima.
U Srbiji je do sada

bilo više prevoda ili stranih izdanja sličnih priručnika, a ovo je prvi put da na našim prostorima imamo priručnik srpskog autora i srpskog izdavača.
Priručnik sadrži 11 poglavlja: Matematičke oznake i tabele; Opšte tehničke informacije; Tehnički materijali; Cevi; Prirubnice; Cevni pribor; Armature; Danca; Manometri, manometarske armature i pribor; Plinske boce, ventili i navoji plinskih boca; Maziva.

Tehnički priručnik je obimom koji zahvata, nezamenjiv prvenstveno za studente tehničkih fakulteta, kao i svih ostalih koji se u praksi susreću sa materijalom koji on obrađuje. Priručnik će obogatiti stručnu literaturu u Srbiji, te je neophodan za budućnost srpske mašinske, procesne, tehnološke, rudarske, poljoprivredno-prehrambene, građevinske, i ostalih delatnosti.

Na preko osamstotina strana sa nizom tabela, skica i grafikona

Vaš vodič kroz tehničke standarde i norme!!!

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Inženjerstvo , Tehnika uopšte
Ostali naslovi iz oblasti: Primenjene nauke

Izdavač: Građevinska knjiga; 2007; Tvrd povez; latinica; 21 cm; 813 str.; 978-86-395-0486-1;