knjizara.com
Sve za 30 minuta

Džejmi Oliver (autor)

Sve za 30 minuta
rasprodato

Pokazaću vam kako da za samo 30 minuta spremite kompletan obrok! Dakle, ne samo jedno jelo, već pun sto divne hrane.
Ako kao ja obožavate hranu, a kuvanje vas čeka posle napornog radnog dana, dozvolite mi da u vaš raspored unesem malo čarolije. U ovoj knjizi ću vam otkriti kako da spremite kompletan obrok za vreme koje bi vam inače bilo potrebno za samo jedno jelo. Oduševiće vas kada vidite šta sve možete da uradite za samo 30 minuta. Mene svakako jeste!

Nećete morati da žrtvujete kvalitet obroka: radi se samo o organizovanosti i malim trikovima i prečicama koji će vam omogućiti da u najkraćem roku spremite neverovatno ukusnu hranu. Svih 50 recepata

u ovoj knjizi je pažljivo osmišljeno tako da ne gubite vreme. Sastavio sam obroke od jela koja divno idu zajedno, a recepti su originalni i jednostavni za praćenje. Ovaj način pripreme hrane podrazumeva korišćenje svakog trenutka i uživanje u kuhinji kao nikada pre.

Možda mislite da je ovo nemoguće izvesti, ali uveravam vas da nije. Pogledajte recepte i videćete kakve sve obroke možete da napravite. Čim isprobate ovaj način pripremanja hrane, ne samo da ćete se zaljubiti u njega nego nikada nećete poželeti da se vratite starim navikama.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Kuuvarski recepti
Ostali naslovi iz oblasti: Kuvari

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2015; Broširani povez; latinica; 25 cm; 387 str.; 978-86-10-01446-4;