knjizara.com
Srećni dani uz goli ručak

Džejmi Oliver (autor)

Srećni dani uz goli ručak
rasprodato

Za Džejmija Olivera spremanje hrane i srećni dani - gotovo uvek idu zajedno. Ali nije dovoljno samo pravljenje fantastično originalnih i otkačenih jela.
Uz dobru klopu obavezno ide i druženje sa prijateljima i porodicom. Džejmi, jedan od najpopularnijih britanskih kuvara u svojoj knjizi Srećni dani po kojoj je rađena poznata televizijska serija, donosi pregršt novih ludih recepata.
Džejmi veruje da je najvažnije pronaći najbolje sastojke i od njih složiti ukusan, jednostavan obrok za dobro društvo. Srećni dani su ispunjeni neverovatnim salatama, pastama, jelima od mesa, ribljim specijalitetima, svim vrstama hleba i peciva kao i poslasticama za svaku priliku. Na stranicama

ove knjige naći ćete recepte za dobru staru pitu od odreska i Ginisovog piva, špagete "Medeni mesec", ražnjiće od grdobine, palačinke "za umreti" i slične specijalitete. A za one trenutke kada nemate vremena, tu su recepti za "nešto na brzaka". Poseban deo posvećen je klincima i pripremanju obroka sa njima: kako im zaokupiti pažnju, učiniti im kuvanje zanimljivim i pokazati da i sami mogu u društvu roditelja i kroz igru stvarati ukusna jela.
UŽIVAJTE, BACITE SE NA KUVANJE... SREĆNI VAM DANI!


Ostali naslovi iz oblasti: Kuvari

Izdavač: Via connect; 2. izdanje, 2004; latinica; 23 cm; 317 str.;