knjizara.com
Šta je rekao Bog - 25 ključnih poruka iz Razgovora s Bogom

Nil Donald Volš (autor)

Šta je rekao Bog - 25 ključnih poruka iz Razgovora s Bogom
1080 din
Stara cena: 1200 din
U korpu

Nadahnjujuć fenomen prodat u milionskim tiražima, Razgovor sa Bogom dobio je prosvetljujuć nastavak.
Nadahnuti bestselerom Njujork tajmsa, serijalom Razgovori s Bogom, mnogi su zamolili Nila Donalda Volša da im na sažetiji način prenese suštinu Božje poruke.
Ishod je jezgrovit tekst, produbljen i proširen isključivo onim što čitaoci žele da znaju o životu i o tome kako ga proživeti. Tokom godina, Volš je u svojim razgovorima s Bogom dostigao vrhunac, ohrabrujući čitaoce da izbegavaju religiozne i kulturološke zamke, da iskuse život kao nesavršen – i ljudski – početak i da to učine bez predrasuda, čista srca i dokraja.

Ali korak napred u t

om sveobuhvatnom i usavršenom duhovnom putovanju ne svodi se na puko razumevanje onoga što Volš smatra najvažnijim uvidom iz svojih Razgovora s Bogom, već zahteva i da te uvide primenimo na praktičan način. Zato je u ovu knjigu Volš uvrstio i konkretne savete o tome kako da primenite svaku od 25 osnovnih poruka u svakodnevnom životu. Ako nastavimo da prenosimo ove poruke, počev od danas, moći ćemo da promenimo svet.

Nil Donald Volš je autor serijala Razgovori sa Bogom, kao i niza projekata širom sveta, zasnovanih na suštinskoj poruci koja je proistekla iz tih razgovora. Volš živi u južnom Oregonu sa svojom ženom, američkom pesnikinjom Em Kler.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Bog
Ostali naslovi iz oblasti: Religija i teologija

Izdavač: Leo commerce; 2016; Broširani povez; latinica; 24 cm; 309 str.; 978-86-7950-402-9;