knjizara.com
Senka i Kost - Griša Trilogija 1

Li Bardugo (autor)

Senka i Kost - Griša Trilogija 1
807 din
Stara cena: 950 din
U korpu

Sa svih strana u neprijateljskom okruženju, nekada ponosna Ravkija sada je zemlja rascepljena nadvoje Senovitim Preklopom, oblašću skoro neprobojne tame koja vrvi od čudovišta što se hrane ljudskim mesom. U beznadežnoj situaciji, sudbinu cele zemlje u svojim rukama ima jedna usamljena izbeglica, kao neželjen teret i svoju neispunjenu sudbinu.
Alina Starkov se nikada ni u čemu nije isticala. Međutim, kada njen puk bude napadnut u Preklopu, a njen najbolji prijatelj teško ranjen, Alina otkriva u sebi uspavanu moć koja će njemu spasti život – moć koja bi mogla da bude ključna za oslobađanje njene ratom opustošene zemlje. Otrgnuta od svega š

to je ikada znala, Alina odlazi na kraljevski dvor da se obučava kao pripadnica Griša, elitnog staleža ljudskih bića s magijskim moćima, koji predvodi tajanstveni Mračnjak.
Ali ništa u tom raskošnom svetu nije onakvo kakvim se čini. Uz tamu koja se nad njom nadvija i čitavim kraljevstvom koje zavisi od njene neukroćene moći, Alina mora da se suoči s tajnama Griša… ali i tajnom koju nosi u svom srcu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Fantastika
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Urban Reads; 2017; Broširani povez; latinica; 21 cm; 300 str.; 978-86-89565-59-1;