knjizara.com
Samo je tebe vredelo sresti

Vesna Dedić (autor)

Samo je tebe vredelo sresti
959 din
Stara cena: 1199 din
U korpu

U novom romanu Vesne Dedić prepoznaće se sve devojke i žene koje su verovale da je ljubav najveća sila na svetu zbog koje će se onaj kojeg vole odreći sopstvenih slabosti, lepote i blaženstva koje mu pružaju kocka, droga, posesivna majka i druga žena koju je zavoleo.
Postoje takve ljubavi u kojima je i bol dokaz da je ljubav živa, pa ga braniš od sopstvene sujete, jer veliki dečaci i velike devojke znaju da kada nestanu bol, čežnja i strepnja, umre i ljubav. Takvi dečaci i zaljubljene devojčice su junaci romana Samo je tebe vredelo sresti.
Modiljani, n

arator trećeg nastavka, pokušava da uveri Iskru da se oni koje bezglavo volimo često pokvare i da bi ih trebalo ostaviti da trunu, ali ne u tvom podrumu, te da je prijateljstvo, a ne požuda, jedini dobar početak ljubavi.
Iskra pokušava da zavoli ženu kakva je postala posle svega, da se pomiri s činjenicom da je svaki kojeg je volela imao neku nepopravljivu grešku i da ostane uz svakog kao čovek iako su je razočarali kao ženu.
Iskru su čitaoci u romanu Izgubila sam sebe upoznali kao devojku, u Nemoj nikad da se vratiš pratili su život one koja plaća svoje greške iz mladosti i opet voli, a u trećem smo svedoci njenog puta do zrelosti četrdesetogodišnjakinje koja uživa pri pomisli da će je pamtiti kao onu koja je najlepše umela da voli.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Dedić; 2023; Broširani povez; latinica; 20 cm; 229 str.; 978-86-89671-35-3;