knjizara.com
Penzijsko i zdravstveno osiguranje

Tatjana Rakonjac-Antić (autor)

Penzijsko i zdravstveno osiguranje
4485 din
U korpu

Predmet analize koja će biti prezentirana u knjizi "Penzijsko i zdravstveno osiguranje" su načini funkcionisanja različitih sistema penzijskog i zdravstvenog osiguranja, kao oblasti od posebnog društvenog značaja.
Knjiga je sastavljena iz dve celine: Penzijskog osiguranja (prerađeni delovi knjige sa aktuelizovanim podacima, dr Tatjana Rakonjac-Antić, "Dobrovoljno penzijsko osiguranje (aktuarska i finansijska analiza)", Centar za izdavačku delatnost, Ekonomski fakultet, Beograd, 2004.) i Zdravstvenog osiguranja.

>Na kraju knjige nalazi se Praktikum koji obuhvata pitanja i probleme koje će studenti razmatrati na časovima vežbi, a koji će im pomoći da lakše razumeju i savladaju gradivo, kao i da primene stečena znanja iz ovih oblasti.

Knjiga "Penzijsko i zdravstveno osiguranje" je prvenstveno namenjena studentima četvrte godine Ekonomskog fakulteta u Beogradu na smeru: Finansije, bankarstvo i osiguranje, opcija: Osiguranje, kao redovno učilo za polaganje ispita na predmetu Penzijsko i zdravstveno osiguranje. Takođe, knjigu mogu koristiti i svi teoretičari i praktičari iz oblasti penzijskog i zdravstvenog osiguranja.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Penzijsko osiguranje , Zdravstveno osiguranje , Socijalna zaštita
Ostali naslovi iz oblasti: Pravo

Izdavač: Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu; 3. izdanje, 2018; Broširani povez; latinica; 24 cm; 301 str.; 978-86-403-1543-2;